Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Ловець повітряних зміїв - Госсейні Халед

Аудіокнига "Ловець повітряних зміїв - Госсейні Халед"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Ловець повітряних зміїв" українською мовою, автора Госсейні Халед. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Ловець повітряних зміїв - Госсейні Халед» написана автором - Госсейні Халед ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Євген Перепелиця. Жанр аудіокниги «Ловець повітряних зміїв - Госсейні Халед» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Ловець повітряних зміїв" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Ловець повітряних зміїв - Госсейні Халед" в соціальних мережах: 
Одного морозного дня взимку 1975-го афганський хлопчик Амір стає свідком жахливого вчинку, у якому постраждав його друг Гассан. Ця подія назавжди змінює і його власне життя, і долю його близького приятеля Гассана. Та річ не лише в побаченому, а й у тому, що Амір не втрутився, нічого не зробив, лишився стояти осторонь. Боягузтво, ба навіть відступництво, буде переслідувати його протягом життя спершу в Афганістані, потім в Америці, аж доки Амір набереться мужності, кине виклик усім своїм внутрішнім демонам і знайде "спосіб знову стати хорошим"

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Ловець повітряних зміїв - Госсейні Халед», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Ловець повітряних зміїв - Госсейні Халед"