Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Рокада: чотири нариси з історії Другої світової - Олена Стяжкіна

Аудіокнига "Рокада: чотири нариси з історії Другої світової - Олена Стяжкіна"

488
0
06.02.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Рокада: чотири нариси з історії Другої світової" українською мовою, автора Олена Стяжкіна. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Рокада: чотири нариси з історії Другої світової - Олена Стяжкіна» написана автором - Олена Стяжкіна ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Дмитро Завадський. Жанр аудіокниги «Рокада: чотири нариси з історії Другої світової - Олена Стяжкіна» - "📚 Українська література / 📚 Книги про війну" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Рокада: чотири нариси з історії Другої світової" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Рокада: чотири нариси з історії Другої світової - Олена Стяжкіна" в соціальних мережах: 
"Рокада - це дороги у фронтовій смузі, які проходять паралельно лінії фронту. Рокади - це про забезпечення маневру й основу військових комунікацій; про підготовку наступу, підвіз зброї, вивезення поранених, про потенцію посилення, про зв’язок.
Моя книжка - також про рокади. Про можливість та необхідність українського "маневру" й посилення комунікацій між істориками, філософами, соціальними антропологами, про "режим видимості", який формується й відкривається зі зміною методологічної оптики, включенням подій в Україні у європейський контекст, поверненням суб’єктності тим спільнотам і групам, які були або "привласнені" "чужими" історичними наративами або "розчинені" у широких узагальненнях", – пише у передмові до видання авторка, докторка історичних наук, старша наукова співробітниця Інституту історії України Національної академії наук Олена Стяжкіна.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Рокада: чотири нариси з історії Другої світової - Олена Стяжкіна», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Рокада: чотири нариси з історії Другої світової - Олена Стяжкіна"