Аудіокнига "Кармелюк - Марко Вовчок"

362
0
06.02.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Кармелюк" українською мовою, автора Марко Вовчок. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Кармелюк - Марко Вовчок» написана автором - Марко Вовчок ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олег Месеча. Жанр аудіокниги «Кармелюк - Марко Вовчок» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Кармелюк" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Кармелюк - Марко Вовчок" в соціальних мережах: 
"Кармелюк" - це роман українського письменника Марка Вовчка, опублікований в 1888 році. Це історія про звичайного селянина з маленького села, який бажає покращити своє життя та долю своєї сім'ї. Кармелюк відправляється у місто, де знайомиться з багатими людьми, стає їх другом та знайомиться з їхнім способом життя. Проте, він швидко розуміє, що багатство не є ключем до щастя, а знання та розуміння світу є набагато важливішими. "Кармелюк" - це історія про зрілість, віру в себе та у свої сили, а також про бажання допомогти бідним та слабким українським селянам у покращенні їхнього життя.

Також можна прослухати казку "Кармелюк" в озвученні Лариси Кадирової

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Кармелюк - Марко Вовчок», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Кармелюк - Марко Вовчок"