Аудіокнига "Атака на мозок - Джеймс Баллард"

288
0
04.02.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Атака на мозок" українською мовою, автора Джеймс Баллард. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Атака на мозок - Джеймс Баллард» написана автором - Джеймс Баллард ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Комора Творця. Жанр аудіокниги «Атака на мозок - Джеймс Баллард» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Атака на мозок" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Атака на мозок - Джеймс Баллард" в соціальних мережах: 
Чудовий твір, який допоможе зрозуміти наскільки далеко може зайти людина, а особливо жадібні до влади або грошей люди, тільки щоб досягти своєї мети. Пам’ятайте, що тільки воля робить нас вільними, коли ми самі вільні вибирати в яку сторону поїхати, що їсти на обід або зовсім не їсти.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Атака на мозок - Джеймс Баллард», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Атака на мозок - Джеймс Баллард"