Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Казки роботів. Кіберіада - Станіслав Лем

Аудіокнига "Казки роботів. Кіберіада - Станіслав Лем"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Казки роботів. Кіберіада" українською мовою, автора Станіслав Лем. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Казки роботів. Кіберіада - Станіслав Лем» написана автором - Станіслав Лем ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Кирило Булкін. Жанр аудіокниги «Казки роботів. Кіберіада - Станіслав Лем» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Дитяча література / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Казки роботів. Кіберіада" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Казки роботів. Кіберіада - Станіслав Лем" в соціальних мережах: 
Написані й опубліковані у 1964 році, "Казки роботів" видатного польського фантаста Станіслава Лема вже давно стали класикою наукової фантастики. За своїми жанрово-стильовими особливостями - це потішна мішанка традиційної казки і фантастичної літератури. Йдеться тут про мудрий і впорядкований світ роботів, у який прийшли жадібні, жорстокі і владні королі. Так само як і в нас, там також живуть-поживають наївні спасителі світу, котрі переконані в тому, що можна самими лише помислами вибавити людство від зла. У світі роботів із тих благих помислів нічого не виходить. Як лукаво зауважує письменник, "подібне було би і в нас, оскільки зло, як і (на щастя) добро, не хоче викорінюватися зі світу". Тому людство завжди втішатиметься казками. Навіть якщо це казки роботів, а не людей.

Зміст:

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Казки роботів. Кіберіада - Станіслав Лем», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (1) до аудіокниги "Казки роботів. Кіберіада - Станіслав Лем"
Сенс
Сенс 18 листопада 2023 10:33

Яка гарна українська мова перекладу! Ну нема в роіській слова "ґвалт"! Це наше з поляками. 


А так, хто прийшов за "Кіберіадою", то вона з 67 треку починається