Аудіокнига "Розмови з Богом - Богдана Матіяш"

190
0
02.02.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Розмови з Богом" українською мовою, автора Богдана Матіяш. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Розмови з Богом - Богдана Матіяш» написана автором - Богдана Матіяш ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Богдана Матіяш. Жанр аудіокниги «Розмови з Богом - Богдана Матіяш» - "📚 Українська література / 📚 Віршовані твори" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Розмови з Богом" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Розмови з Богом - Богдана Матіяш" в соціальних мережах: 
"Розмови з Богом" - тонка поетична робота: філігранні метафори, яскраві візії, драйв та якийсь внутрішній неспокій і незадоволення.

Лірика Матіяш, як і кожна справжня поезія, народжується з незадоволення, а виростає у якусь несподівану і незбагненну ніжність. Пісок, розсипаний по червоній обкладинці цієї довершеної книги Юрком Іздриком, який виступив у ролі ілюстратора збірки, цьому зайве свідчення. Пісок - втілена ніжність нашого світу, створеного добрим Богом.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Розмови з Богом - Богдана Матіяш», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Розмови з Богом - Богдана Матіяш"