Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Зла Колючка і Добра Троянда - Марко Вовчок

Аудіокнига "Зла Колючка і Добра Троянда - Марко Вовчок"

563
0
14.01.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Зла Колючка і Добра Троянда" українською мовою, автора Марко Вовчок. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Зла Колючка і Добра Троянда - Марко Вовчок» написана автором - Марко Вовчок ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олег Месеча. Жанр аудіокниги «Зла Колючка і Добра Троянда - Марко Вовчок» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Зла Колючка і Добра Троянда" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Зла Колючка і Добра Троянда - Марко Вовчок" в соціальних мережах: 
"Зла Колючка та Добра Троянда" - інтерпретація словацької казки про дванадцять місяців, в якій розповідається про бідну пасербицю Троянду над якою знущалися мачуха та її дочка Колючка. Про те, як одного разу, взимку, дванадцять місяців допомагали виконувати Троянді забаганки її "родичів". Про те, як добро, завжди перемагає зло.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Зла Колючка і Добра Троянда - Марко Вовчок», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Зла Колючка і Добра Троянда - Марко Вовчок"