Аудіокнига "Хижа - Вільям Пол Янг"

592
0
14.01.23
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Хижа" українською мовою, автора Вільям Пол Янг. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Хижа - Вільям Пол Янг» написана автором - Вільям Пол Янг ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сергій Москаленко. Жанр аудіокниги «Хижа - Вільям Пол Янг» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Хижа" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Хижа - Вільям Пол Янг" в соціальних мережах: 
Міссі, найменшу доньку Аллена Філліпса Маккензі, викрадено під час сімейного відпочинку. Докази її брутального вбивства виявлено в занедбалій хижі в штаті Орегон. Чотири роки потому, сповнений великим сумом Мак одержує листа від Бога, який запрошує його до хижі на вихідні. Одного зимового дня, відкинувши здоровий глузд, Мак приїздить до хижі, де повертається до своїх найжахливіших спогадів. Те, що він там знайде, змінить його назавжди. У часи зневіри «Хижа» дає відповідь на вічне питання: де Бог у світі невимовного болю? Відповіді, які одержав Мак, вас здивують і, можливо, змінять так, як змінили його. Ви просто не зможете не порадити прочитати цю книгу своїм знайомим!

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Хижа - Вільям Пол Янг», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Хижа - Вільям Пол Янг"