Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Програма для дітей "Світанок" - Сашко лірник

Аудіокнига "Програма для дітей "Світанок" - Сашко лірник"

315
0
31.12.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Програма для дітей "Світанок"" українською мовою, автора Сашко лірник. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Програма для дітей "Світанок" - Сашко лірник» написана автором - Сашко лірник ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сашко Лірник. Жанр аудіокниги «Програма для дітей "Світанок" - Сашко лірник» - "📚 Українська література / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Програма для дітей "Світанок"" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Програма для дітей "Світанок" - Сашко лірник" в соціальних мережах: 
Як приємно щоранку перед тим, як зібратись до школи, послухати казку! Та ще й не від кого-небудь, а від самого Сашка Лірника, найкращого казкаря України. Поки дітвора сонно плентається у пошуках свого сніданку, речей та портфеля, Сашко встигає показати дітлахам мультик та розповісти українську народну казку або ж вигадати свою.
Ви знаєте казку про Колобка? Даємо вам стовідсоткову гарантію, що такої історії про пригоди цього непосидючого героя ви ще не чули! Навіть дорослим буде цікаво послухати про Бабу Ягу з Борщагівки чи про злу мачуху з далекої Троєщини...
Поряд із таким фантастичним оповідачем обов’язково має бути казковий персонаж! Маленьке кучеряве звірятко, яке жило б своїм життям: бігало, стрибало, дрімало і в той же час розважало маленьких глядачів. Саме тому творці програми, надихнувшись картинами української художниці Марії Приймаченко, дали життя новій тваринці.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Програма для дітей "Світанок" - Сашко лірник», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Програма для дітей "Світанок" - Сашко лірник"