Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Дорога до ближнього (2) - Любомир Гузар

Аудіокнига "Дорога до ближнього (2) - Любомир Гузар"

272
0
30.12.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Дорога до ближнього (2)" українською мовою, автора Любомир Гузар. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Дорога до ближнього (2) - Любомир Гузар» написана автором - Любомир Гузар ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Любомир Гузар. Жанр аудіокниги «Дорога до ближнього (2) - Любомир Гузар» - "📚 Українська література / 📚 Саморозвиток / 📚 Інше" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Дорога до ближнього (2)" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Дорога до ближнього (2) - Любомир Гузар" в соціальних мережах: 
Бесіди Глави Української Греко-Католицької Церкви у 2001-2011 роках Блаженнішого Любомира Гузара з журналістами. Зокрема фрагменти його аудіокниг "Дорога до себе", "Дорога до ближнього" і "Дорога до Бога". Автор відповідає на низку актуальних запитань із різних сфер людського життя, які турбують кожного українця.

Зміст:

[spoiler]
1. Дорога до себе
2. Дорога до ближнього
3. Дорога до Бога

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Дорога до ближнього (2) - Любомир Гузар», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Дорога до ближнього (2) - Любомир Гузар"