Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Філенея - ідеальна жінка - Андрій Піддубняк

Аудіокнига "Філенея - ідеальна жінка - Андрій Піддубняк"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Філенея - ідеальна жінка" українською мовою, автора Андрій Піддубняк. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Філенея - ідеальна жінка - Андрій Піддубняк» написана автором - Андрій Піддубняк ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Жанр аудіокниги «Філенея - ідеальна жінка - Андрій Піддубняк» - "📚 Українська література / 📚 Сучасна проза / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Філенея - ідеальна жінка" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Філенея - ідеальна жінка - Андрій Піддубняк" в соціальних мережах: 
Книга "Філенея - ідеальна жінка" від Андрія Піддубняка розповідає історію майбутнього, в якому наука та технології дозволили людині виробити синтетичних індивідів, що не відрізняються від людей за зовнішністю та майже повністю ємульгують зі справжніми людьми в суспільстві. Головна героїня, інженер з розробки синтетичних індивідів, отримує завдання створити ідеальну жінку - Філенею, яка має задовольняти всі потреби та бажання свого власника. Але на шляху до цього завдання вона зіткнеться зі складними етичними проблемами та своїми власними емоціями, що починають контролювати її дії та рішення. Книга ставить важливе запитання про моральність створення синтетичних індивідів та їхнє місце в суспільстві, а також про значення любові та свободи в житті кожної істоти.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Філенея - ідеальна жінка - Андрій Піддубняк», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Філенея - ідеальна жінка - Андрій Піддубняк"