Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Київ в українській історії - Ігор Гирич

Аудіокнига "Київ в українській історії - Ігор Гирич"

375
0
27.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Київ в українській історії" українською мовою, автора Ігор Гирич. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Київ в українській історії - Ігор Гирич» написана автором - Ігор Гирич ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Київ в українській історії - Ігор Гирич» - "📚 Українська література / 📚 Інше" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Київ в українській історії" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Київ в українській історії - Ігор Гирич" в соціальних мережах: 
Ця книжка є збірником статей і матеріалів з історії Києва, написаних істориком-дослідником протягом 1990-х - 2000-х років. Головною їх темою є значення Києва та його святинь в історії національно-визвольного руху XIX - початку XX ст. Читач знайде тут також дослідницького характеру статті з історичної топографії Печерська, діяльності Київського товариства охорони пам'яток історії та мистецтва (1910), Музею переходової доби (1942), документи про потерпілі від більшовицьких обстрілів у січні 1918р. київські церкви.

Призначена для фахівців-києвознавців та всіх, хто цікавиться істо рією міста.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Київ в українській історії - Ігор Гирич», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Київ в українській історії - Ігор Гирич"