Аудіокнига "На Зеландію! - Макс Кідрук"

615
0
18.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "На Зеландію!" українською мовою, автора Макс Кідрук. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «На Зеландію! - Макс Кідрук» написана автором - Макс Кідрук ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Василь Манько. Жанр аудіокниги «На Зеландію! - Макс Кідрук» - "📚 Українська література / 📚 Пригоди" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "На Зеландію!" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "На Зеландію! - Макс Кідрук" в соціальних мережах: 
«На Зеландію!» - тревелог 2014-го року українського письменника Макса Кідрука. В основі книги лежать подорож автора Єгиптом під час революції, пригоди в Дамаску та участь в акції Сергія Притули «На Зеландію!»

В книзі йдеться про пригоди та враження автора під час Єгипетської революції, арешт у Дамаску та спільну з Сергієм Притулою акцію «На Зеландію!». Після того, як на початку лютого 2011 року новозеландською радіостудією «The Rock FM» серед слухачів було оголошено конкурс «Win a Ukrainian Wife» («Виграй українську дружину»), Сергій Притула задумав акцію «На Зеландію!». Її учасником став Максим Кідрук, який відправляється до Нової Зеландії щоб роз'яснити, що Україна не бордель.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «На Зеландію! - Макс Кідрук», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "На Зеландію! - Макс Кідрук"