Аудіокнига "Соляріс - Станіслав Лем"

760
0
18.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Соляріс" українською мовою, автора Станіслав Лем. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Соляріс - Станіслав Лем» написана автором - Станіслав Лем ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Євген Перепелиця. Жанр аудіокниги «Соляріс - Станіслав Лем» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Соляріс" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Соляріс - Станіслав Лем" в соціальних мережах: 
Найвідоміший роман польського письменника-фантаста Станіслава Лема. Вперше надрукований 1961-го року видавництвом Міністерства національної оборони Польщі.

Роман присвячено пошуку контакту з мислячим Океаном екзопланети Соляріс. У ньому порушуються філософсько-етичні проблеми пізнання світу, антропоцентризму, людяності та, власне, відповідальності за все, що робить людина - як на Землі, так і за її межами.

Дія роману «Соляріс» відбувається в далекому майбутньому. Розповідь ведеться від першої особи - доктора Кріса Кельвіна, який прибув на планету для розв’язання проблем із психологічним станом членів експедиції. У романі представлено дві сюжетні лінії: перебування Кельвіна на дослідницькій станції «Соляріс» і документальне викладення історії відкриття та дослідження планети в формі знайомства Кельвіна з науковою бібліотекою на борту станції.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Соляріс - Станіслав Лем», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Соляріс - Станіслав Лем"