Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Лебеді материнства - Василь Симоненко

Аудіокнига "Лебеді материнства - Василь Симоненко"

380
0
18.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Лебеді материнства" українською мовою, автора Василь Симоненко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Лебеді материнства - Василь Симоненко» написана автором - Василь Симоненко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олександр Овдієнко. Жанр аудіокниги «Лебеді материнства - Василь Симоненко» - "📚 Українська література / 📚 Віршовані твори" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Лебеді материнства" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Лебеді материнства - Василь Симоненко" в соціальних мережах: 
Прості й щирі слова В. Симоненка торкаються серця кожного, ідеться-бо про загальнолюдські цінності. Майстерність і довершеність вірша виявляються в кількох площинах. Це і взаємоперетікання образів, і персоніфікація, і образи-символи.

Поезія автора — щира, задушевна, мелодійна, недаремно вона покладена на музику. І відображає глибокі патріотичні почуття, в яких любов до матері й до Батьківщини зливаються в одне ціле.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Лебеді материнства - Василь Симоненко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Лебеді материнства - Василь Симоненко"