Аудіокнига "Зелена миля - Стівен Кінг"

1 144
0
18.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Зелена миля" українською мовою, автора Стівен Кінг. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Зелена миля - Стівен Кінг» написана автором - Стівен Кінг ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Євген Перепелиця. Жанр аудіокниги «Зелена миля - Стівен Кінг» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Зелена миля" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Зелена миля - Стівен Кінг" в соціальних мережах: 
«Зелена миля» - роман американського письменника Стівена Кінга, написаний 1996 року. У 1996 році отримав нагороду Bram Stoker Awards. У 1999 році на його основі створено однойменний фільм.

Пол Еджкомб - колишній наглядач федеральної в’язниці штату Луїзіана «Холодна гора», а нині - мешканець будинку для літніх людей. Більш ніж півстоліття тому він скоїв те, чого досі не може собі вибачити. І тягар минулого знову й знову повертає його до 1932 року. Тоді до блоку Е, в якому утримували засуджених до смертної кари злочинців, прибули «новенькі». Серед тих, на кого чекала сумнозвісна Зелена миля - останній шлях, що проходить засуджений до місця страти, - був Джон Коффі. Його визнали винним у зґвалтуванні та вбивстві двох сестер-близнючок Кори й Кеті Деттерик. Поволі Пол усвідомлює, що цей незграбний велетень, який скидався на сумирну дитину, не може бути монстром-убивцею. Але як врятувати того, хто вже ступив на Зелену милю?

Переклад з англійської Олександра Пузиренка

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Зелена миля - Стівен Кінг», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Зелена миля - Стівен Кінг"