Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Еміль з Льонеберги. Книга 1 - Астрід Ліндгрен

Аудіокнига "Еміль з Льонеберги. Книга 1 - Астрід Ліндгрен"

573
0
16.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Еміль з Льонеберги. Книга 1" українською мовою, автора Астрід Ліндгрен. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Еміль з Льонеберги. Книга 1 - Астрід Ліндгрен» написана автором - Астрід Ліндгрен ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Mary. Жанр аудіокниги «Еміль з Льонеберги. Книга 1 - Астрід Ліндгрен» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Дитяча література / 📚 Пригоди" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Еміль з Льонеберги. Книга 1" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Еміль з Льонеберги. Книга 1 - Астрід Ліндгрен" в соціальних мережах: 
Більш ніж півстоліття трилогія про Еміля — найулюбленіша з книжок Астрід Лінґрен у Швеції. Знають і люблять пустуна з Льонеберґи в усьому світі. Юним читачам буде цікаво дізнатися про пригоди цього розумного, допитливого і винахідливого хлопчика, який постійно потрапляє в халепи. То він запихає голову в супник, то піднімає на флагшток сестричку Іду, щоб вона побачила околиці, то ловить хитрого крадія Про все це — у першій книжці знаменитої трилогії!

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Еміль з Льонеберги. Книга 1 - Астрід Ліндгрен», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Еміль з Льонеберги. Книга 1 - Астрід Ліндгрен"