Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Людина у пошуках справжнього сенсу - Віктор Франкл

Аудіокнига "Людина у пошуках справжнього сенсу - Віктор Франкл"

659
0
14.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Людина у пошуках справжнього сенсу" українською мовою, автора Віктор Франкл. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Людина у пошуках справжнього сенсу - Віктор Франкл» написана автором - Віктор Франкл ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Характерник. Жанр аудіокниги «Людина у пошуках справжнього сенсу - Віктор Франкл» - "📚 Зарубіжна література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Людина у пошуках справжнього сенсу" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Людина у пошуках справжнього сенсу - Віктор Франкл" в соціальних мережах: 
Одна з найбільш впливових книг у психіатричній літературі з часів Фройда. Це довга і зворушлива оповідь про особисте 5-річне перебування Віктора Франкла у таборі Аушвіц та інших концтаборах, його пошуки сенсу життя у тих умовах.

Друга частина книги описує психотерапевничну методику логотерапії, вперше опрацьовану Франклом на основі свого досвіду табірного життя. На відміну від Фройда, котрий вважав, що життям людини керує сексуальні та інші мотиви, Франкл вірить, що найважливішим насправді є пошук сенсу і цілей життя.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Людина у пошуках справжнього сенсу - Віктор Франкл», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Людина у пошуках справжнього сенсу - Віктор Франкл"