Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Коли ангельські крила смердять перегаром - Лариса Денисенко

Аудіокнига "Коли ангельські крила смердять перегаром - Лариса Денисенко"

260
0
12.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Коли ангельські крила смердять перегаром" українською мовою, автора Лариса Денисенко. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Коли ангельські крила смердять перегаром - Лариса Денисенко» написана автором - Лариса Денисенко ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Людмила Нічик. Жанр аудіокниги «Коли ангельські крила смердять перегаром - Лариса Денисенко» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Коли ангельські крила смердять перегаром" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Коли ангельські крила смердять перегаром - Лариса Денисенко" в соціальних мережах: 
Сергійович впав у дитинство, як це часто буває в снах, коли повертаєш десь на розі, бачиш те саме місто, тільки інші будинки, більше дерев, більше пилюки на дорогах, але ноги від неї не брудняться, хоча ти бігаєш босоніж, бо ж – хлопчик… Хотілося кричати, але звук хтось украв, він роззявив рота, щоб випустити з себе нічні жахи. Стогін цих жахів його й розбудив.
Сергійович розплющив очі: поряд сиділа Ірка, його донька, дивилася в одну точку на стіні, не спала, не читала, застигла, так наче вибагливий митець зараз малював її портрет. Певне, довго сиділа, підклала під куприк подушку, щоб не втомлювалася спина. Втім, Сергійович того всього не помічав, йому було зле.

Усі оповідання з циклу "Жити - пити:"

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Коли ангельські крила смердять перегаром - Лариса Денисенко», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Коли ангельські крила смердять перегаром - Лариса Денисенко"