Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Дороги, які ми вибираємо - О. Генрі

Аудіокнига "Дороги, які ми вибираємо - О. Генрі"

275
0
08.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Дороги, які ми вибираємо" українською мовою, автора О. Генрі. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Дороги, які ми вибираємо - О. Генрі» написана автором - О. Генрі ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Лариса Уласовська. Жанр аудіокниги «Дороги, які ми вибираємо - О. Генрі» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Дороги, які ми вибираємо" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Дороги, які ми вибираємо - О. Генрі" в соціальних мережах: 
«Дороги, які ми вибираємо» - новела американського письменника О. Генрі, написана у 1904 році й вперше опублікована в 1910 році в збірці «Коловорот» (англ. Whirligigs).

Сюжет твору розповідає про біржового маклера, який між дружбою і зиском цинічно вибирає гроші. Але наше життя залежить не від поворотів на дорозі, а від особистого вибору.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Дороги, які ми вибираємо - О. Генрі», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Дороги, які ми вибираємо - О. Генрі"