Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Гаррі, я не винна! - Гійом Аполлінер

Аудіокнига "Гаррі, я не винна! - Гійом Аполлінер"

222
0
07.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Гаррі, я не винна!" українською мовою, автора Гійом Аполлінер. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Гаррі, я не винна! - Гійом Аполлінер» написана автором - Гійом Аполлінер ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) студія КІНОТА. Жанр аудіокниги «Гаррі, я не винна! - Гійом Аполлінер» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Пригоди" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Гаррі, я не винна!" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Гаррі, я не винна! - Гійом Аполлінер" в соціальних мережах: 
Гійом Аполлінер, справжнє ім'я - Вільгельм-Альберт-Володимир-Аполлінарій Костровицький - французький поет, художник, критик. Один з основоположників літературного авангарду, що визначив напрямки розвитку французької та світової поезії у ХХ столітті.

Дане оповідання розповідає про матроса, що причалив до берегів Сутамптона. У нього були: мавпа, папуга та клунок індійського краму, які він сподівався продати й повернутися додому, де на нього чекали матір і його наречена. На диво покупець дуже швидко знайшовся, але чи справді матрос опинився в потрібному місці, і в потрібний час ?

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Гаррі, я не винна! - Гійом Аполлінер», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Гаррі, я не винна! - Гійом Аполлінер"