Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Сповідь стукача - Анатолій Дімаров

Аудіокнига "Сповідь стукача - Анатолій Дімаров"

363
0
04.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Сповідь стукача" українською мовою, автора Анатолій Дімаров. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Сповідь стукача - Анатолій Дімаров» написана автором - Анатолій Дімаров ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Василь Манько. Жанр аудіокниги «Сповідь стукача - Анатолій Дімаров» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Сповідь стукача" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Сповідь стукача - Анатолій Дімаров" в соціальних мережах: 
Анатолій Дімаров - український письменник-прозаїк. Лауреат Державної премії України імені Тараса Шевченка за другий том роману "Біль і гнів". Автор багатьох самобутніх художніх творів про часи примусової колективізації, голодомор 1932-1933 та масові репресії в Україні.

Юрій Мушкетик: Творчість Анатолія Дімарова - це окрема сторінка в історії української літератури. Вищим рівнем відзначається епопея "І будуть люди", яку я як тодішній редактор журналу "Дніпро" друкував на його сторінках й за це мав синці разом з Дімаровим. Треба тільки нагадати, що тоді чимало авторів було під пресом критики та ідеологічних органів. Треба сказати, що адепти соціалістичного реалізму не відбили в А. Дімарова бажання писати гостро, писати правду.

Повість "Сповідь стукача" про випадковий роман викладача інституту Віктора, який може поставити крапку на його кар'єрі. Він звертається по допомогу до свого сусіда, співробітника КДБ, той обіцяє допомогти. Дзвінок, якого так чекає Віктор кардинально змінює його життя.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Сповідь стукача - Анатолій Дімаров», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Сповідь стукача - Анатолій Дімаров"