Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Моральні листи до Луцілія - Луцій Анней Сенека

Аудіокнига "Моральні листи до Луцілія - Луцій Анней Сенека"

727
0
02.09.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Моральні листи до Луцілія" українською мовою, автора Луцій Анней Сенека. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Моральні листи до Луцілія - Луцій Анней Сенека» написана автором - Луцій Анней Сенека ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сергій Москаленко. Жанр аудіокниги «Моральні листи до Луцілія - Луцій Анней Сенека» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Саморозвиток" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Моральні листи до Луцілія" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Моральні листи до Луцілія - Луцій Анней Сенека" в соціальних мережах: 
Луцій Анней Сенека (4 р. до н. е. — 65 р.) — давньоримський письменник, державний діяч, оратор, філософ, перший представник філософії стоїцизму в Римі. Він був впродовж кількох років наставником майбутнього імператора Нерона, а в перші і кращі роки його правління — найближчим радником імператора.

«Моральні листи до Луцилія» — останній твір Сенеки. Це своєрідний підсумок усіх його філософських роздумів про життя, людину і суспільне благо як таке, можна сказати, що в цих листах він викладає систему стоїчної етики. Філософ на прикладах із життя пояснює своєму учневі Луцилію, що життя кожної людини цінне настільки, наскільки в ньому є моральна основа.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Моральні листи до Луцілія - Луцій Анней Сенека», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Моральні листи до Луцілія - Луцій Анней Сенека"