Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Захват і біль битви - Петер Енґлунд

Аудіокнига "Захват і біль битви - Петер Енґлунд"

368
0
30.08.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Захват і біль битви" українською мовою, автора Петер Енґлунд. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Захват і біль битви - Петер Енґлунд» написана автором - Петер Енґлунд ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Сергій Москаленко. Жанр аудіокниги «Захват і біль битви - Петер Енґлунд» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Книги про війну / 📚 Драмa / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Захват і біль битви" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Захват і біль битви - Петер Енґлунд" в соціальних мережах: 
Книга заснована на щоденниках і спогадах її учасників. Автор, досліджуючи архіви, відновив хід подій Першої світової війни. Кожен із дев'ятнадцятьох абсолютно різних людей з обох боків конфлікту розповідає про ту війну, що зазнав особисто, зокрема: багатодітна американка, яка влітку перебувала в маєтку в Польщі; датський пацифіст, мобілізований до німецької армії; російська медсестра; австралійка, яка приїхала на своїй вантажівці до Сербії, щоб служити в армії шофером; російський офіцер; німецький матрос; шукач пригод, латиноамериканець, від якого відмовляються всі армії, крім османської; французький дипломат та ін.

Петер Енґлунд показує, як настрій і сприйняття війни людиною змінюється від захоплення та ентузіазму до тотального страху і ненависті… Автор таким чином уклав щоденникові записи, що події розгортаються послідовно. Ми можемо побачити війну місяць за місяцем водночас на всіх фронтах.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Захват і біль битви - Петер Енґлунд», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Захват і біль битви - Петер Енґлунд"