Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Українська народна медицина. Історія і практика - Зоряна Болтарович

Аудіокнига "Українська народна медицина. Історія і практика - Зоряна Болтарович"

410
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Українська народна медицина. Історія і практика" українською мовою, автора Зоряна Болтарович. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Українська народна медицина. Історія і практика - Зоряна Болтарович» написана автором - Зоряна Болтарович ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ігор Мурашко. Жанр аудіокниги «Українська народна медицина. Історія і практика - Зоряна Болтарович» - "📚 Українська література / 📚 Саморозвиток / 📚 Інше" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Українська народна медицина. Історія і практика" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Українська народна медицина. Історія і практика - Зоряна Болтарович" в соціальних мережах: 
Книга написана на основі архівних даних, а також усних та писемних літературних джерел (в тому числі, зібраних автором безпосередньо під час спілкування з населенням з питань народної медицини українського народу).

Зоряна Болтарович провела масштабне дослідження медицини в системі культури та побуту українців ХІХ - ХХ століття, створивши в результаті одну з найбільш ґрунтовних праць вище згаданого напрямку, до якої увійшли численні приклади поєднання раціональних знань українців про хвороби з ірраціональними (магічними) діями, пов‘язаними з лікуванням.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Українська народна медицина. Історія і практика - Зоряна Болтарович», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Українська народна медицина. Історія і практика - Зоряна Болтарович"