Аудіокнига "Просто любов - Ванда Василевська"

249
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Просто любов" українською мовою, автора Ванда Василевська. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Просто любов - Ванда Василевська» написана автором - Ванда Василевська ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Світлана Горлова. Жанр аудіокниги «Просто любов - Ванда Василевська» - "📚 Українська література / 📚 Історична проза" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Просто любов" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Просто любов - Ванда Василевська" в соціальних мережах: 
У повісті зображена молода радянська жінка, інтелігентка. Вона вважала свого чоловіка загиблим, невтішно горювала про нього. Несподівано він повернувся, понівечений майже до невпізнання. Колишньої любові до нього Марія не відчула. Лише через кілька місяців вона зрозуміла, що їй дано велике щастя в порівнянні з іншими жінками, які втратили навіки своїх коханих та близьких.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Просто любов - Ванда Василевська», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Просто любов - Ванда Василевська"