Аудіокнига "Емісар - Олексій Волков"

502
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Емісар" українською мовою, автора Олексій Волков. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Емісар - Олексій Волков» написана автором - Олексій Волков ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Таїсія Дружинович. Жанр аудіокниги «Емісар - Олексій Волков» - "📚 Українська література / 📚 Детектив / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Емісар" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Емісар - Олексій Волков" в соціальних мережах: 
Власнику кафе «Артист» відомо про його відмінність від решти людей. Проте він навіть не здогадується, чому потрапляє у вир зіткнення інтересів спецслужб. Опинившись у чужій країні, головний герой роману змушений грати нав’язану йому роль загадкового емісара, на якого чекають підступні пастки і карколомні відкриття. Та навіть балансуючи на краю прірви, за крок від загибелі, він вперто просувається до здійснення мрії усього свого життя …

Твір номінувався на конкурсі «Гранд-Коронація» та увійшов в ТОП-5 кращих гостросюжетних романів-2012 за версією порталу "Буквоїд".

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Емісар - Олексій Волков», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Емісар - Олексій Волков"