Аудіокнига "Бляшаний барабан - Ґюнтер Ґрасс"

331
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Бляшаний барабан" українською мовою, автора Ґюнтер Ґрасс. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Бляшаний барабан - Ґюнтер Ґрасс» написана автором - Ґюнтер Ґрасс ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Василь Довжик. Жанр аудіокниги «Бляшаний барабан - Ґюнтер Ґрасс» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Бляшаний барабан" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Бляшаний барабан - Ґюнтер Ґрасс" в соціальних мережах: 
Мабуть треба бути по-справжньому талановитим письменником для того, аби отримати Нобелівську премію за роман, який є дебютом.
Написав він його у 1959 році, а Нобелівську премію за нього отримав аж у 1999! Це перша частина так званої "данцизької" трилогії, але його цілком можна читати й окремо, він достатньо довершений і самостійний.

В центрі роману - Оскар, хлопчик, який народжується уже зрілою особистістю, але з власного бажання "застрягає" у тілі трирічної дитини. Взагалі увесь цей світ його дратує, і вийшов він у нього лише через обіцянку матері подарувати йому бляшаний барабан. І щойно він його отримав, більше з рук майже ніколи не випускав.

Оскар вміло користується своєю зовнішністю, йому багато що сходить з рук. Він чітко підмічає вади людей, які його оточують і не боїться кричати про них, вистукуючи на своїй улюбленій іграшці.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Бляшаний барабан - Ґюнтер Ґрасс», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Бляшаний барабан - Ґюнтер Ґрасс"