Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Технік великого Києва - Володимир Васильєв

Аудіокнига "Технік великого Києва - Володимир Васильєв"

875
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Технік великого Києва" українською мовою, автора Володимир Васильєв. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Технік великого Києва - Володимир Васильєв» написана автором - Володимир Васильєв ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Павло Жереченко. Жанр аудіокниги «Технік великого Києва - Володимир Васильєв» - "📚 Українська література / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Технік великого Києва" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Технік великого Києва - Володимир Васильєв" в соціальних мережах: 
Дивний світ, нагадує світи мечів і чаклунства, але в цьому світі роль мечів виконують рушниці і пістолети, роль вірного коня - мотоцикл або джип, світ, де замість магії - техніка. Світ гігантських мегаполісів, де всі механічні пристрої живуть своїм, незалежним життям і зовсім не потребують нагляду з боку живих. Світ, що стоїть на межі загибелі, де головному герою доводиться одночасно і врятувати світ, і вбити його.

Ви знаєте, що таке Великий Київ? Це місто, вулицями якого їздять здичавілі вантажівки та мотоцикли. То може візьметеся їх приручити? А можливо, ви до того ж знаєте формулу для відкривання капризних замків? Чи володієте бойовим мистецтвом приборкання лома? Якщо ні – негайно слухайте цю книжку. Неперевершений майстер міської фентезі Володимир Васильєв не тільки не залишить вас без допомоги, але й примусить замислитися. Бо попри карколомні погоні та неймовірні пригоди у вигаданих світах, завжди незмінними залишаються кохання, дружба, прагнення до поступу. Все це, й не тільки це, у романі Володимира Васильєва «Технік Великого Києва».

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Технік великого Києва - Володимир Васильєв», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Технік великого Києва - Володимир Васильєв"