Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Пригоди хороброго голуба - Дган Гопаль Мукерджі

Аудіокнига "Пригоди хороброго голуба - Дган Гопаль Мукерджі"

189
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Пригоди хороброго голуба" українською мовою, автора Дган Гопаль Мукерджі. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Пригоди хороброго голуба - Дган Гопаль Мукерджі» написана автором - Дган Гопаль Мукерджі ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Жанр аудіокниги «Пригоди хороброго голуба - Дган Гопаль Мукерджі» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Пригоди хороброго голуба" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Пригоди хороброго голуба - Дган Гопаль Мукерджі" в соціальних мережах: 
На тлі чарівної індійської природи, небосяжних Гімалаїв і таємниць сіккімських джунглів, малює автор пpекрасним стилем Одисею свого улюбленця, поштового голуба Рябошийки, - до якого ставиться з братньою любов'ю та ніжністю, бо, як і інші індійці, автор вірить, що не тільки люди, але й звірята та птиці мають душу.
Оповідання захоплює не тільки малого читача, але й дорослого, особливо тих, що пам'ятають першу світову війну.
Пригоди хороброго голуба Рябошийки, що, як посланець доручав військові звідомлення чи накази з фронту англійській головній квартирі, незабутні та зворушливі. Ця книга вічний пам'ятник усім поштовим голубам, що впали за батьківщину своїх панів - людей.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Пригоди хороброго голуба - Дган Гопаль Мукерджі», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Пригоди хороброго голуба - Дган Гопаль Мукерджі"