Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Заблудлі душі - Фредерік Трістан

Аудіокнига "Заблудлі душі - Фредерік Трістан"

262
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Заблудлі душі" українською мовою, автора Фредерік Трістан. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Заблудлі душі - Фредерік Трістан» написана автором - Фредерік Трістан ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Довгозвяга. Жанр аудіокниги «Заблудлі душі - Фредерік Трістан» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Заблудлі душі" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Заблудлі душі - Фредерік Трістан" в соціальних мережах: 
Роман одного з найвідоміших сучасних французьких письменників, професора палеохристиянської іконології Фредеріка Тристана «Заблудлі душі», відзначений Ґонкурівською премією за 1983 рік, здобув широке визнання не тільки у Франції, а й у багатьох країнах Європи.

У центрі роману письменник, і вся дія відбувається довкола письменницьких проблем. 30-ті роки в Англії, багатий спадкоємець, обдарований письменник, сповнений, однак, комплексів і неспроможний на активну дію, навіть на пошуки видавця для своїх творів, випадково зустрічає протагоніста на ім'я Варлет, який втілює в собі саме ті риси, яких бракує оповідачеві.

Винятково освічений Варлет веде життя пустоцвіта й пропонує оповідачеві взяти на себе видання написаних творів під власним іменем. Оповідач отримуватиме гроші, а слава письменника лишиться Варлетові.

У такий спосіб Варлет робить своє життя наповненим. Його енергія і шарм розкривають йому двері у видавництвах, виходить роман за романом, що приносять «автору» Нобелівську премію. Варлет видає ці романи під псевдонімом Гілберт Кейт Честерф і стає всесвітньо знаменитим письменником.

Легковажність й умовність його моралі призводить до трагічних колізій.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Заблудлі душі - Фредерік Трістан», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Заблудлі душі - Фредерік Трістан"