Аудіокнига "Юра - Марина Гримич"

627
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Юра" українською мовою, автора Марина Гримич. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Юра - Марина Гримич» написана автором - Марина Гримич ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Юрій Король. Жанр аудіокниги «Юра - Марина Гримич» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Юра" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Юра - Марина Гримич" в соціальних мережах: 
Роман Марини Гримич «Юра» є сіквелом, тобто незалежним продовженням роману «Клавка» (2019), який став національним бестселером і найкращою книгою Форуму видавців 2019 року у жанрі прози. Марина Гримич - авторка більш як 20 різножанрових романів, член Національної спілки письменників України та Українського ПЕН.

Київ, 1968 рік, кінець «відлиги». Юра - студент-фізик, успішний комсомольський ватажок, перспективний науковець-початківець - потрапляє в лещата непростих обставин і в пекло власних сумнівів: йому потрібно зробити моральний вибір, а він відчуває, що не готовий до цього. Адже його життя є своєрідним буфером поміж двома світами, - з одного боку, світом «золотої молоді», дітей секретарів ЦК КПУ, ЦК ЛКСМУ, КДБ, а з іншого, - світом його мами Клавки, яка є однією з тих безіменних і негероїчних представників української інтелігенції, що тримають на своїх плечах могутній тил для шістдесятництва.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Юра - Марина Гримич», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Юра - Марина Гримич"