Аудіокнига "Світлячок - Олена Чепілка"

350
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Світлячок" українською мовою, автора Олена Чепілка. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Світлячок - Олена Чепілка» написана автором - Олена Чепілка ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) професійні диктори та вихованці дикторської студії «Стежинка». Жанр аудіокниги «Світлячок - Олена Чепілка» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Дитяча література" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Світлячок" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Світлячок - Олена Чепілка" в соціальних мережах: 
На маленькому лісовому ставочку вирує життя. Комашки й жучки, які густо заселили береги ставка та ліс, що підступав до нього, живуть своїм життям, никають землею, повзають і літають. І серед них - маленький світлячок, який тільки починає своє знайомство з цим світом, ставком і його мешканцями. І відразу ж він стикається із безліччю небезпек, які підстерігають усюди. Але є ті, хто приходить на допомогу. Світлячок і сам завжди готовий допомогти, інакше не можна, адже він - Світлячок, він повинен світити вночі, щоб ніхто не заблукав у пітьмі й не загинув.
Для дітей дошкільного й молодшого шкільного віку.

Зміст:

01. Світлячок
02. Дивовижний ліхтарик
03. Що таке гордість
04. Бути дорослим
05. Мурашка
06. У павутинні
07. У мишачій нірці
08. Старий жук
09. Бути щасливим
10. Сирота
11. Люди
12. Кішка
13. Лісник
14. Додому
15. Друзі
16. Подружка
17. Осінь

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Світлячок - Олена Чепілка», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Світлячок - Олена Чепілка"