Аудіокнига "Блакитна троянда - Леся Українка"

443
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Блакитна троянда" українською мовою, автора Леся Українка. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Блакитна троянда - Леся Українка» написана автором - Леся Українка ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олексій Богданович. Жанр аудіокниги «Блакитна троянда - Леся Українка» - "📚 Українська література / 📚 Аудіо-вистава / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Блакитна троянда" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Блакитна троянда - Леся Українка" в соціальних мережах: 
Я – жінка, отже я цариця.
Я підкорила світ. Я підкорила всіх.
Та, Боже, я вчинила
Один страшний, безглуздий гріх…
Я покохала…

Коли слів замало, щоб сказати, що думає серце… Коли небо і земля міняються місцями... Коли залишився лише спомин Його обіймів… Саме тоді хочеться кричати усім, що є в тобі. Кричати так, щоб почув той далекий жорстокий Бог Ізраїля. «Господи! Господи – я тут! Ось тут, Боже мій. Поглянь на мене, подивись, молю тебе». А він вкотре посилає випробовування, вкотре змушує кров стигнути у жилах. «Ти мусиш бути сильною». Але без Нього жіноча сила не варта пелюстка троянди. Без нього світ не світ, життя пусте, усе сіре і гірке. «Вставай!.. Іди!.. Ти віриш?!.»,- чути голос, що піснею лине із блакитних небес. І вона, жінка, здіймається на ноги, розправляє крила і летить.

Жінка, яка зберегла свою жіночність та унікальність у бурхливому леті життя. Без сумнівів та вагань, лише правда, оголені почуття, сплетіння тіл, голосів та неймовірна музика…

«Блакитна троянда» - це історія у ритмі танго.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Блакитна троянда - Леся Українка», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Блакитна троянда - Леся Українка"