Аудіокнига "Музей іграшок - Леся Кічура"

220
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Музей іграшок" українською мовою, автора Леся Кічура. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Музей іграшок - Леся Кічура» написана автором - Леся Кічура ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Леся Кічура. Жанр аудіокниги «Музей іграшок - Леся Кічура» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Музей іграшок" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Музей іграшок - Леся Кічура" в соціальних мережах: 
Її казки облетіли всю земну кулю, їх замовляють для українських шкіл в Іспанії, Америці та Парижі. Вона улюблена та впізнавана казкарка із Львівщини - Леся Кічура.
Цю збірку читачі полюбили ще до її виходу - завдяки анонсуванню в соцмережах. На її сторінках розміщено неймовірну казку про медузу та динозаврів, а кожен малюк любить історії про цих неймовірних велетнів, які колись населяли нашу планету.
Центральною і найбільшою історією є оповідка про музей іграшок та всі пригоди, які трапляються щоночі, рівно після опівночі, коли всі мешканці оживають й починають веселитися.
Авторці хотілося додати цій збірці трішки паризького шарму, тож у ній присутня казка про двох чарівників у Парижі та чарівну книгу з таємницями, яку їм вдалося знайти, – вона давала змогу творити дива й розуміти мову тварин і птахів.
А ще, ну звісно ж, з любові казкарки до зимових свят на сторінках збірки неодмінно мали оселитися казки про новорічно-різдвяне диво.
(Для дошкільного і молодшого шкільного віку)

Усі книги серії "Добрі мамині казки":

1. Добрі мамині казки
2. Магія Різдва
3. Мандри
4. Улюблені
5. Музей іграшок
6. Дивовижні пригоди
7. Найкращі

Зміст:

01. Музей іграшок. Ведмедикові уродини
02. Смачні змагання
03. Чарівний фільмоскоп
04. Як іграшки почали зникати
05. Різдвяні гості
06. Медуза, яка бачила динозаврів
07. Сани для Миколая
08. Снігова машина
09. Різдвяне бажання новорічної іграшки
10. Книга таємниць, або Пригоди чарівника у Парижі

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Музей іграшок - Леся Кічура», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Музей іграшок - Леся Кічура"