Аудіокнига "Голос - Ірина Борисюк"

272
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Голос" українською мовою, автора Ірина Борисюк. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Голос - Ірина Борисюк» написана автором - Ірина Борисюк ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Римма Зюбіна. Жанр аудіокниги «Голос - Ірина Борисюк» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Аудіо-вистава / 📚 Драмa" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Голос" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Голос - Ірина Борисюк" в соціальних мережах: 
Аудіоп’єса, що піднімає одвічні й сучасні проблеми, в чудовій озвучці. Атмосферна й жива, у виконанні неймовірного Андрія Середи, Рими Зюбіної та Олі Горбач, вона точно справить на Тебе, дорогий слухачу, незабутнє враження.

Можна довго говорити про ті питання, що мимохіть постають філософськими дилемами під час прослуховування. Однак все ж центральним є пошуки вирішення одвічного питання «що таке кохання»… і відповідь автор дає цілком просту й зрозумілу. Головній героїні - як і більшості жінок - для щирого почуття потрібно було так мало, та водночас надто багато, аби це здогадався зробити для неї наречений. Зате з легкістю правильний шлях до серця Марти/Марго зміг знайти Голос…

П’єса "Голос", перемогла у британсько-українському конкурсі "Радіодрама UA/UK".

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Голос - Ірина Борисюк», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Голос - Ірина Борисюк"