Аудіокнига "Він і Вона - Ольга Кобилянська"

354
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Він і Вона" українською мовою, автора Ольга Кобилянська. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Він і Вона - Ольга Кобилянська» написана автором - Ольга Кобилянська ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Артисти театру. Жанр аудіокниги «Він і Вона - Ольга Кобилянська» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Аудіо-вистава" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Він і Вона" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Він і Вона - Ольга Кобилянська" в соціальних мережах: 
Вона була, вона була, там була! Herr Gott! Ах, як вона подобалася мені, та й яка вона!.. Коли я її побачив, стояла між бабським гуртом в салоні, затиснена майже в кут, і мовчала. Виглядала так гарно і велично в темнім строю і гладко зачесанім волоссі, без тих звичайних Ропу-френдзлів на чолі. А її очі, о милий боже, що в неї за очі! З-під велону не бачив я їх досі добре. З її білого личка сяють вони вогким блиском, темно-сині вони, а голос її, а голос її, о! він не з тих срібних дзвінких etc. голосів; у неї милий голос, м'який і гласкав, мов оксамит, мою душу; я відчував його фізичне враження...

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Він і Вона - Ольга Кобилянська», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Він і Вона - Ольга Кобилянська"