Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак

Аудіокнига "Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак"

308
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Смійтеся та регочіться" українською мовою, автора Грицько Драпак. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак» написана автором - Грицько Драпак ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Грицько Драпак. Жанр аудіокниги «Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак» - "📚 Українська література / 📚 Гумор" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Смійтеся та регочіться" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак" в соціальних мережах: 
Гумор, звісно, буває різний. Буває і такий, що зрозуміти зможе тільки співвітчизник. Жарти Гриця Драпака зрозуміє не тільки той, хто живе або жив на Україні. Бо просте, повсякденне життя та життєві нісенітниці навіть у різних країнах мають багато спільних рис, оскільки крутиться все навколо простих речей. Спілкування, секс, телефонні розмови, міський транспорт, політика – неповний, але показовий перелік основних тем, з приводу яких жартують і на кухнях, і на естраді. Але навіть при цьому те, як сміються над тими чи іншими речами, має явні національні ознаки. Тому ці записи презентують саме український гумор.

Опис випусків:

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак"