Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Степан Бандера: людина і міф - Галина Гордасевич

Аудіокнига "Степан Бандера: людина і міф - Галина Гордасевич"

962
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Степан Бандера: людина і міф" українською мовою, автора Галина Гордасевич. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Степан Бандера: людина і міф - Галина Гордасевич» написана автором - Галина Гордасевич ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Ігор Мурашко. Жанр аудіокниги «Степан Бандера: людина і міф - Галина Гордасевич» - "📚 Українська література / 📚 Біографія" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Степан Бандера: людина і міф" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Степан Бандера: людина і міф - Галина Гордасевич" в соціальних мережах: 
При написанні цієї книги авторка розраховувала на читача з Наддніпрянщини, який або нічого не знав про Організацію Українських Націоналістів та її провідників: Євгена Коновальця, Андрія Мельника і Степана Бандеру - або, навіть, гірше того, має абсолютно викривлене поняття про цих людей і тогочасні події.
Нам дається розповідь про тяжкий тернистий шлях людини, непохитної у переконаннях і боротьбі, вірної нації і Організації до останнього подиху. Тому дуже важливо, що, читаючи цю книгу, ми бачимо ту національну атмосферу, у якій виховувався і формувався Степан Бандера. Тут, власне, і Греко-Католицька церква, і «Пласт», а згодом - ОУН. Стає зрозумілим, чому люди в Організації були саме такі, яким був Степан (а їх було тисячі й тисячі), а не інакші. Письменниця Галина Гордасевич показує, на яких ідейно-моральних засадах виховувались молоді націоналісти, що утворили покоління, яким гордиться нація.

У додатках наведено документи з колишніх архівів гітлерівського райху, які професор Володимир Косик, українець із Парижа, опублікував у книжці «Націонал-соціялістська Німеччина й Україна».

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Степан Бандера: людина і міф - Галина Гордасевич», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Степан Бандера: людина і міф - Галина Гордасевич"