Аудіокнига "Тарасове перо - Євген Білоусов"

223
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Тарасове перо" українською мовою, автора Євген Білоусов. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Тарасове перо - Євген Білоусов» написана автором - Євген Білоусов ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Олександр Морозов. Жанр аудіокниги «Тарасове перо - Євген Білоусов» - "📚 Українська література / 📚 Дитяча література / 📚 Казка" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Тарасове перо" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Тарасове перо - Євген Білоусов" в соціальних мережах: 
Шановний юний друже! Ім'я Тараса Григоровича Шевченка святе для кожного українця. Слово Тараса Шевченка стало його долею. А доля його стала долею народною. Свою першу книгу Тарас Григорович назвав "Кобзар". І це не випадково. Кобзар для українців - це символ. Кобзар - це Співець. Пригадую, що малими дітьми ми плакали разом із матір'ю над «Кобзарем», над трагічною долею Катерини. Плакали над обламаними сторінками «Кобзаря»... Плакали щирими, очисними сльозами.

Книга «Тарасове перо» розповідає про дитинство і юність нашого Пророка. Щоб ви краще зрозуміли вчинки хлопчика Тарасика Шевченка, письменник вводить казкові персонажі. Це – Чарівне Перо, яке допомагає Тарасику в скрутні хвилини. Воно підказує і йде поруч. Не було щасливим дитинство хлопчика-кріпака. І завжди, коли учинялась біда, з’являється Чорна Хмара. Це негативний персонаж повісті-казки товаришує з тими, хто злий та жорстокий. Повість слухається легко. В цьому секрет майстерності відомого в Україні дитячого письменника з Криму Євгена Білоусова. Він акцентує свою увагу на громадській гідності українця. Бо ми маємо і свою історію, і свій край, і свою мову, і свою культуру...

Сподіваюсь, що книги про Тараса Шевченка, його твори знайдуть своє постійне місце на твоїй книжковій полиці. Дорогі мої юні українці! Ви тільки починаєте жити. То ж нехай повість про нашого Пророка, Великого Українця Тараса Григоровича Шевченка допоможе вам вирости справжніми громадянами України.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Тарасове перо - Євген Білоусов», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Тарасове перо - Євген Білоусов"