Аудіокнига "Селефаїс - Говард Лавкрафт"

286
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Селефаїс" українською мовою, автора Говард Лавкрафт. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Селефаїс - Говард Лавкрафт» написана автором - Говард Лавкрафт ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Характерник. Жанр аудіокниги «Селефаїс - Говард Лавкрафт» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Селефаїс" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Селефаїс - Говард Лавкрафт" в соціальних мережах: 
Говард Лавкрафт - американський письменник та журналіст, що писав в жанрах жахів, містики, поєднуючи їх в оригінальному стилі. Засновник міфів Ктулху. За життя Лавкрафта його твори не користувалися великою популярністю, однак після його смерті вони зробили помітний вплив на формування сучасної нам масової культури. Його творчість настільки унікальна, що твори Лавкрафта виділяються в окремий піджанр - так звані Лавкрафтові жахи.

«Селефаїс» є одним з ключових творів Циклу Снів Говарда Лавкрафта. За спогадами автора, написати оповідання його спонукав сон, де він літав над містом. Написане у 1920 й опубліковане у 1922 році. Українською перекладено Іриною Храмченко у 2010 році.

Ютуб канал Характерника

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Селефаїс - Говард Лавкрафт», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Селефаїс - Говард Лавкрафт"