Аудіокнига "Мисливські усмішки - Остап Вишня"

251
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Мисливські усмішки" українською мовою, автора Остап Вишня. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Мисливські усмішки - Остап Вишня» написана автором - Остап Вишня ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Анатолій Паламаренко. Жанр аудіокниги «Мисливські усмішки - Остап Вишня» - "📚 Українська література / 📚 Гумор / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Мисливські усмішки" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Мисливські усмішки - Остап Вишня" в соціальних мережах: 
«Мабуть з часів Котляревського не сміялась Україна таким життєрадісним, таким іскрометним сонячним сміхом, яким вона засміялась знову в прекрасній творчості Остапа Вишні».

Герой «Мисливських усмішок», який є й оповідачем, — трохи хитрий, трохи дивакуватий у своєму священнодійстві збирання на полювання, в очікуванні зайця або лисиці. В поверненні додому — здебільшого без здобичі або і без рушниці чи шапки. Але завжди він іронічний до себе, доброзичливий і наївний, як дитина. І головне для нього — не трофей, а спілкування з природою.

Зміст:
1. Мисливство
2. Дикий кабан
3. Вовк
4. Відкриння охоти
5. Рибка плаває по дну
6. Короп

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Мисливські усмішки - Остап Вишня», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Мисливські усмішки - Остап Вишня"