Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Амністія для хакера - Олексій Волков

Аудіокнига "Амністія для хакера - Олексій Волков"

539
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Амністія для хакера" українською мовою, автора Олексій Волков. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Амністія для хакера - Олексій Волков» написана автором - Олексій Волков ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Амністія для хакера - Олексій Волков» - "📚 Українська література / 📚 Детектив / 📚 Сучасна проза / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Амністія для хакера" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Амністія для хакера - Олексій Волков" в соціальних мережах: 
Роман, який встиг стати класикою вітчизняного детективу. Майстерно закручений сюжет та напружена дія тут поєднались iз яскравими персонажами та глибоким психологизмом. Дізнавшись про свою смертельну хворобу, головний герой вирішує мститися людині, яка колись зруйнувала йому життя. Але у відведений долею час він встигає перекваліфікуватись iз комп'ютерного новачка на хакера, вийти на слід великих грошей, викрити злочинців, знайти справжнє кохання та врешті відновити справедливість. А несподівану розв'язку твору не вдасться відгадати навіть найкмітливішим поціновувачам жанру!

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Амністія для хакера - Олексій Волков», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Амністія для хакера - Олексій Волков"