Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Українська література » Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах

Аудіокнига "Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах"

808
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Велика рідня. На нашій землі" українською мовою, автора Михайло Стельмах. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах» написана автором - Михайло Стельмах ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Довгозвяга Галина. Жанр аудіокниги «Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Велика рідня. На нашій землі" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах" в соціальних мережах: 
У 1949 році вийшов перший великий роман М. Стельмаха - «На нашій землі», який автор визначив як першу книгу роману-хроніки. Твір про життя українського селянства після революції. В 1951 році він видає другу книгу цього роману — «Великі перелоги». Об'єднавши в один твір обидві частини, письменник дає назву романові «Велика рідня» (1951).

Роман-хроніка «Велика рідня» оповідає про великі соціальні перетворення в житті радянського народу, про духовне зростання радянської людини - будівника нового соціалістичного суспільства.

Твір передає відчуття масштабності подій складного історичного періоду - від завершення громадянської війни і до вигнання фашистських загарбників з радянської землі.

Філософські роздуми і романтична окриленність героя, живописні картини побуту і пейзажі, написані з тонким почуттям природи, з любов'ю до рідної землі, розкривають глибокий ідейно-художній задум письменника.

Всі книги серії «Велика рідня»

1. На нашій землі
2. Великі перелоги

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах"