Аудіокнига "Той, що чекає - Рей Бредбері"

282
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Той, що чекає" українською мовою, автора Рей Бредбері. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Той, що чекає - Рей Бредбері» написана автором - Рей Бредбері ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Asya. Жанр аудіокниги «Той, що чекає - Рей Бредбері» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання / 📚 Фантастика" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Той, що чекає" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Той, що чекає - Рей Бредбері" в соціальних мережах: 
"Я живу в колодязі. Я живу в колодязі, наче дим. Наче пара в кам’яній горловині. Я не рухаюсь. Не роблю нічого, лише чекаю. Вночі і вранці бачу холодні зірки, удень бачу сонце. І подеколи наспівую стародавні пісні тих часів, коли цей світ ще був молодим. Як я можу розповісти, що я таке, коли я не знаю сам? Я просто чекаю..."

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Той, що чекає - Рей Бредбері», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Той, що чекає - Рей Бредбері"