Аудіокнига "Мандрівник - Святослав Дземан"

262
1
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Мандрівник" українською мовою, автора Святослав Дземан. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Мандрівник - Святослав Дземан» написана автором - Святослав Дземан ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Таїсія Дружинович. Жанр аудіокниги «Мандрівник - Святослав Дземан» - "📚 Українська література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Мандрівник" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Мандрівник - Святослав Дземан" в соціальних мережах: 
У повісті “Мандрівник” Святослав Дземан звертається до моральних проблем, розглядає духовність як вищу стадію досконалості.

Коли людина має мотив, бачить мету, вона готова практично на все. Немає тоді таких змін, ззовні чи всередині себе, яких би вона не могла звершити. І можна б було тоді помилково твердити, що нещасливі люди це ті, яким не трапилась у житті така мета, не знайшовся мотив.

Ні! нещасливі люди це ті, які не можуть, не хочуть, бояться побачити мету, яка у них як правило знаходиться під самим носом!

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Мандрівник - Святослав Дземан», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (1) до аудіокниги "Мандрівник - Святослав Дземан"
Гість Ігор
Гість Ігор 5 вересня 2023 05:01

Дякую.

Було б дуже добре, якби ви додавали загальний час звучання книги.