Бібліотека сучасних аудіокниг » 📚 Зарубіжна література » Економіка для всіх - Роберт Хейлбронер

Аудіокнига "Економіка для всіх - Роберт Хейлбронер"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Економіка для всіх" українською мовою, автора Роберт Хейлбронер. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Економіка для всіх - Роберт Хейлбронер» написана автором - Роберт Хейлбронер ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Галина Шумська. Жанр аудіокниги «Економіка для всіх - Роберт Хейлбронер» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Саморозвиток / 📚 Інше" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Економіка для всіх" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Економіка для всіх - Роберт Хейлбронер" в соціальних мережах: 
Сучасна економічна теорія —просто зрозуміло, панорамно від макроекномічних до мікроекономічних аспектів, від становлення капіталізму до захисту долара на сучасній світовій арені — тут Ви знайдете усе, що необхідно знати про економічну теорію для ефективного інвестування, відповідального прийняття рішень свідомого виконання громадянського обов'язку.

Роберт Гейлбронер та Лестер Тароу — два дуже шанованих та відомих умінням доступно викладати свої думки американських економісти — фахово висвітлюють істотні проблеми, тенденції та труднощі ринку приборкання інфляції, вивільнення технології, ілюзорність грошей, тиск великого бізнесу та ціну монополії.

Український переклад споряджений для зручності найширшого кола читачів «глосарієм» базової економічної термінології.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Економіка для всіх - Роберт Хейлбронер», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Економіка для всіх - Роберт Хейлбронер"