Аудіокнига "Паперовий звіринець - Кен Лю"

278
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Паперовий звіринець" українською мовою, автора Кен Лю. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Паперовий звіринець - Кен Лю - 1-ша Бібліотека Аудіокниг Українською Мовою Безкоштовно

0
0
00

Кен Лю
Аудіокнига українською «Паперовий звіринець - Кен Лю» написана автором - Кен Лю ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) КельмаБук. Жанр аудіокниги «Паперовий звіринець - Кен Лю» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Паперовий звіринець" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Паперовий звіринець - Кен Лю" в соціальних мережах: 

Книга "Паперовий звіринець" це колекція чотирьох різних історій, що змінюють читачів, відомого китайсько-американського автора Кена Лю. Кожна історія перевертає звичні уявлення про світ та людські взаємини. У першій історії, "Паперовий звіринець", батько збирає для сина величезного паперового звіринця, але після смерті хлопчика вирішує поховати звіринця разом з ним. У другій історії, "Нескінченний час", молода жінка зустрічає своє майбутнє якоюсь дивною формою життя. У третій історії, "Сігарети", люди можуть відвідувати своїх мертвих родичів в іншому світі, але тільки за умови, що вони не курять. У четвертій історії, "Весільний дарунок", подружка на весілля дарує нареченій банку з нерухомим чоловіком всередині, але не все так просто, як здається. Ці історії наводять на думку про значення життя та смерті, кохання та втрату, реальність та фантазію.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Паперовий звіринець - Кен Лю», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Паперовий звіринець - Кен Лю"