Аудіокнига "Паперовий звіринець - Кен Лю"

В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Паперовий звіринець" українською мовою, автора Кен Лю. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Паперовий звіринець - Кен Лю - 1-ша Бібліотека Аудіокниг Українською Мовою Безкоштовно

0
0
00

Кен Лю
Аудіокнига українською «Паперовий звіринець - Кен Лю» написана автором - Кен Лю ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) КельмаБук. Жанр аудіокниги «Паперовий звіринець - Кен Лю» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Фантастика / 📚 Фентезі" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Паперовий звіринець" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Паперовий звіринець - Кен Лю" в соціальних мережах: 

Книга "Паперовий звіринець" це колекція чотирьох різних історій, що змінюють читачів, відомого китайсько-американського автора Кена Лю. Кожна історія перевертає звичні уявлення про світ та людські взаємини. У першій історії, "Паперовий звіринець", батько збирає для сина величезного паперового звіринця, але після смерті хлопчика вирішує поховати звіринця разом з ним. У другій історії, "Нескінченний час", молода жінка зустрічає своє майбутнє якоюсь дивною формою життя. У третій історії, "Сігарети", люди можуть відвідувати своїх мертвих родичів в іншому світі, але тільки за умови, що вони не курять. У четвертій історії, "Весільний дарунок", подружка на весілля дарує нареченій банку з нерухомим чоловіком всередині, але не все так просто, як здається. Ці історії наводять на думку про значення життя та смерті, кохання та втрату, реальність та фантазію.

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Паперовий звіринець - Кен Лю», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Паперовий звіринець - Кен Лю"