Аудіокнига "Позиція - Юрій Мушкетик"

184
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Позиція" українською мовою, автора Юрій Мушкетик. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Позиція - Юрій Мушкетик» написана автором - Юрій Мушкетик ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Світлана Горлова. Жанр аудіокниги «Позиція - Юрій Мушкетик» - "📚 Українська література / 📚 Роман" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Позиція" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Позиція - Юрій Мушкетик" в соціальних мережах: 
Юрій Мушкетик — визнаний майстер сучасної української прози.
За роман «Позиція» автора відзначено Державною премією УРСР ім. Т. Г. Шевченка (1980).
У романі ставляться гострі соціальні та моральні проблеми сучасності, поглиблено розкривається моральне обличчя радянської людини, яка бачить сенс свого життя у праці. Автор акцентує увагу на питанні про сутність буття, про те, що ж в кінцевому підсумку залишається після нас, що вважати вічним і неминущим. Головний герой роману голова колгоспу Василь Грек бачить сенс свого існування в повсякденній роботі, яку він тісно пов'язує з поняттям «совість»

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Позиція - Юрій Мушкетик», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Позиція - Юрій Мушкетик"