Аудіокнига "Коханець - Марґеріт Дюрас"

233
0
16.06.22
В нашій українській бібліотеці можна безкоштовно слухати онлайн аудіокнигу "Коханець" українською мовою, автора Марґеріт Дюрас. Бібліотека дає можливість слухати книги онлайн українською повні видання на будь-якому гаджеті (мобільному телефоні або десктопі) на нашому сайті аудіокниг UkrainianAudioBooks.com.
Аудіокнига українською «Коханець - Марґеріт Дюрас» написана автором - Марґеріт Дюрас ви можете слухати аудіокниги українською онлайн безкоштовно на UkrainianAudioBooks.com. Читає книгу (озвучує) Зоя Кваснюк. Жанр аудіокниги «Коханець - Марґеріт Дюрас» - "📚 Зарубіжна література / 📚 Повісті й оповідання" є найбільш популярним жанром для сучасного слухача, а книга "Коханець" займає почесне місце серед усієї колекції творів в жанрі "📚 Повісті й оповідання".
Поділитися аудіокнигою "Коханець - Марґеріт Дюрас" в соціальних мережах: 
Дія повісті відбувається в Індокитаї, французькій героїні п’ятнадцять з половиною років, вона живе з матір’ю та двома братами. Старший брат - виродок, гравець і баламут, молодший - ніжний і чуттєвий хлопчик. Мати самовіддано любить старшого сина, до всіх інших вона байдужа. Юна героїня мріє виїхати до Франції, але поки що її віддали в пансіон. Якось на поромі вона знайомиться з китайцем, який стає її коханцем. Він - син дуже багатого батька, дівчина стає його утриманкою. Справжній жах охоплює молодого чоловіка, коли він розуміє, що закоханий у дівчинку по-справжньому…

1992 р. Жан-Жак Анно зняв знаменитий однойменний фільм, який отримав кілька престижних кінопремій.
Повість «Коханець» перекладено і видано у понад сорока країнах світу.

Увага!

Аудіоплеєр зберігає позицію відтворення в куках вашого браузеру. Ви зможете у будь-який момент продовжити відтворення аудіокниги «Коханець - Марґеріт Дюрас», після закриття браузеру.

Коментарі і відгуки (0) до аудіокниги "Коханець - Марґеріт Дюрас"